Logo Schietsport Emmen

Verenigingen

Gebruik accommodatie

Schietsportverenigingen die bij de KNSA zijn aangesloten, kunnen voor de beoefening van hun schietsportdisciplines, zowel de Kleiduivenbanen als de Geweer- en Pistoolbanen gebruiken. In dat geval huren ze de accommodatie voor een bepaalde afgesproken periode en tijdstip. Daartoe dient dan een huurovereenkomst te worden afgesloten tussen de Stichting Schiet- en Jachtsportcentrum Emmen en de schietvereniging. Verenigingen die interesse hebben om een huurovereenkomst te sluiten, kunnen zich wenden tot het secretariaat van de Stichting Schiet- en Jachtsportcentrum Emmen, p/a Postbus 303, 3830 AJ Leusden, telefoonnummer 033-4622388.


Huidig  gebruik door schietverenigingen


Momenteel gebruikt een aantal schietverenigingen reeds regelmatig de binnenbanen (Pistool en Geweer) in de accommodatie te Emmer-Compascuum, namelijk:

SV De Tolschutters
: iedere dinsdag
van 19.00 tot 22.00 uur (9 schietpunten)
SV Emmen 2000
: iedere vrijdag   van 19.00 tot 22. 00 uur

        
Schieten door KNSA-schutters (gastschutters)

KNSA-schutters die ook eens in Emmen willen schieten, worden verwezen naar één van de bovengenoemde verenigingen die reeds gebruik maken van deze accommodatie. De verenigingen zijn te vinden via de KNSA-website www.knsa.nl onder “Zoek een vereniging”.

Gastschutters die de Kleiduivendisciplines beoefenen, kunnen zich binnen de openingstijden, wenden tot het beheer van het Schietsportcentrum; reserveren is wel verstandig in verband met de beschikbare capaciteit.

Gastschutters die de Grootkalibergeweer-disciplines beoefenen, kunnen indien zij in het bezit zijn van een Emmen-pas, binnen de openingstijden van het Schietsportcentrum en uitsluitend op zaterdag, woensdagmiddag of donderdagmiddag, op de 100- en 300-meterbaan schieten. Reserveringen kunnen online gemaakt worden via de Emmen-baanplanner.

 

 

 

 

Veenakkers 30, 7881 XJ EMMER COMPASCUUM

0591-354741

info@schietsportcentrum.nl